Фирмата Venter

Фирмата Venter, основана е 2005 година, чие седиште се наоѓа во Катерини, Паралија.

Произведуваме, вршиме сервис на системи за молзење на овци и кози.

Обезбедуваме системи за молзење кои се удобни и лесни за користење, направени погодни за професионално и ефикасно работење.

Нашите иновативни идеи од оваа област достигнаа позитивни промени во глобалниот пазар. Нашата визија е имплементирана од страна на најдобрите човечки ресурси.

Сите наши производи се сертифицирани со СЕ.

Успеавме за кратко време да просперираме во цела Грција, како и во странските пазари, како што се Италија, Кипар, Бугарија, Fyrom.