V-1488 Систем за молзење

Иновативниот систем за молзење V-1488 на Вентер е економичен избор, што  задржува целосен квалитет на молзење и перење.
Молзечкиот систем V-1488 на Вентер, е идеален за мали и големи единици, обезбедувајќи удобност и функционалност на корисникот.

Вклучува:

 • Класичен молзечки систем

 • Централен пулсатор со иновативен систем на периодичен импулс

 • Полуавтоматски систем за перење

 • Сите црева за млеко се правени од силикон

 • -Електрична табла и функција на системот со 24 волти

 • Автоматско собирање на млеко (Терминал млеко)

 • Располага со нераѓосувачки материјал и специјална пумпа за млеко

[слики]

Централен пулсатор

-Централниот пулсатор на Venter е програмиран со електронски чип за голема издржливост и точност на командите.
-Вклучена е команда за поставки

Систем за перење

Полуавтоматски систем за перење

Детергенти

Acid Active

 • Детергентна киселини со висок квалитет
 • Нето: 23,7 kg
 • Разредување 0,4% – 1%
 • Температура: 40C – 60C

Alkali Active

 • Алкален детергент со висок квалитет
 • Нето: 25kg
 • Разредување: 0,4% – 1%
 • Температура: 40C – 60C

Laundry Case

Пумпа за гради GR12

Автоматски вентил V-300

Автоматско собирање на млеко (Терминал млеко)

Вакум пумпа

Електрична табла од системот за молзење

Loading...