V-Start Систем за молзење

Систем за молзење V-START – е еден молзечки систем со можност за идни надоградби и проширувања.
Оригиналната изградба започнува од 8 позиции.
V – Start располага со статичен и автоматски бокс за молзење

Вклучува:

 • Електронски пулсатор

 • Сите црева за млеко се правени од силикон

 • Иновативни силиконски пумпи на гради GR12 за меко и брзо молзење

 • Пластични простори за перење

 • Полуавтоматски систем за перење

 • Пумпа за млеко

 • Ракување со монофазна струја (кај некои модели)

[слики]

Систем за перење

Полуавтоматски систем за перење

Detergents

Acid Active

 • Детергентна киселини со висок квалитет
 • Нето: 23,7 kg
 • Разредување 0,4% – 1%
 • Температура: 40C – 60C

Alkali Active

 • Алкален детергент со висок квалитет
 • Нето: 25kg
 • Разредување: 0,4% – 1%
 • Температура: 40C – 60C

Laundry Case

Пумпа за гради GR12

Автоматски вентил V-300

Semi Автоматско собирање на млеко (Терминал млеко)

Vacuum Pump

Електрична табла од системот за молзење

Loading...
Αρμεκτικά Συστήματα Venter Προβατοτεχνική