Sistem Mjeles V-1488

Sistemi Mjeles inovativ V-1488 te Venter- Provatotechniki, eshte nje zgjedhje ekonomike, qe ruan te paprekur cilesine e mjeljes dhe te larjes.
ΤSistemi Mjeles V-1488 te Venter- Provatotechniki eshte ideal per njesi te vogla dhe te medha,duke siguruar komoditet dhe funksionalitet per perdoruesin, si dhe mundesi permiresimi thjesht dhe shpejt.

Perfshin:

 • Sistem Mjeles Klasik (One Time).

 • Pulsues Qendror me Sistem Inovativ te pulsuesit periodic.

 • Me urdherat ne Greqisht dhe Mundesi Rinovimi per cdo aplikim te rri.

 • Sistem Mjeles dhe Larje gjysem automatic.

 • Futje te Ajrit gjate procesit te larjes gjysemautomatike ( Air Injector).

 • Te gjitha Linjat e qumshtit dhe te Ajrit jane prej Silikoni.

 • Panel Elektrik.

 • Sistemi funksionon me 24volt.

[fotografitë]

Palmuesi qendror

Palmuesi qendror te Venter- provatotechniki eshte programuar per te zbatuar plaketen elektronike, per Rezistence me te Madhe dhe Saktesi ne komanda.
Ne kombinim në të gjitha gjuhët, e bejne me te Lehte dhe me te Thjeshte per te funksionuar.
Me komandat e ruajtura per opsione te shpejta, por edhe me mundesine e pershtatjes te nevojave te bagetive nga komanda «Ρυθμίσεις» «Setting».

Sistemi I Larjes

Lavanteri gjysemautomatike.

Detergjente

Acid Active

 • Detergjeny Acid I Cilesise se Larte me efekt pastrues shtese.
 • Pesha neto: 23,7kg
 • Hollim I ulet: 0,4% – 1%
 • Temperatura e aplikimit: 40C – 60C

Alkali Active

 • Detegjent Alkaline, I Cilesise se Larte, I kualifikuar per perdorim te Bulmetit te Dhive.
 • Pesha Neto: 25kg
 • Hollim I ulet: 0,4% – 1%
 • Temperatura e aplikimit: 40C – 60C

Mbulese Mbrojtese Lavanterie

Mbulese Mbrojtese Lavanterie me Sjellje me te Mire Larjeje dhe me nje Jetegjatesi me te Madhe ne krahasim me  mbulesat mbrojtese te zakoneshme (konvencionale) te perbera  pre j kaullcuku.

Pompat e Gjirit GR12

Venter- Provatotechniki ka projektuar Pompat e Gjirit per te permbushur kerkesat ne rritje te Blektorise.
GR12 ofrojne nje mjelje te shpejte dhe te qete me nje aftesi te gjere vargmjelje.

Valvidha e Pompes se Gjirit V-300

Valvidha innovative e Pompes se gjirit V-300 eshte me seksione te rreja dhe flanxhe hidroizoluese prej silikoni.
Valvidha e Pompes se Gjirit V-300 ofron Nderprerje te Menjehereshme te Vakumit te Ajrit, me Rrezistence me te madhe dhe Permiresim te Sistemit Mjelese

Njesi automatike te grumbullimit te qumeshtit (qumeshti Fundor)

Grumbullim te qumeshtit ne terminale inox, ku pompa specifike transporton automatikisht qumeshtin ne tanke ftohese ose ne ene plastike.

Pompe vakumi

Pompe e Lubrifikuar ne tre pjese  per nje Jete sa me te Gjate dhe per Nivele Zhurme sa me te Vogla.

Tabele elektronike te mjelses

Tabele e Plote Elektronike te tipit Industri e Rende.