Sistem Mjeles V-7670

Sistemi Mjeles inovativ V – 7670 te Venter – Provatotechniki, ju ofron nje Teknologji te Rre ne Sistemet Mjelese.
Sistemi Mjeles V- 7670 zotëron një numur të madh aplikacionesh si paisje bazë & ofrojn komoditet dhe siguri te plote ne funksionin e biznesit tuaj.

Perfshin:

 • Sistem Mjeles te teknologjise Multiflexion (mjelje alternative).

 • Pulsues qendror (transmetues) me Sistemin Inovativ te Pulsuesit Periodik.

Me urdhra ne Greqisht dhe mundesi permiresimi (upgrade) per cdo aplikim te rri.

 • Lavanteri bashkohore me dozemates automatik dhe shkarkim automatic te detergjenteve.

 • Percaktim te nivelit te detergjenteve.

 • Sistem sigurie per pozicionin e sakte te kapjes se ganxhes se qumshtit te lavanterise (RDS).

 • Futje automatike elektronike e ajrit gjate procesit te larjes. (Air injector).

 • Ritje automatike elektronike te vakumit gjate larjes. (Vacuum Rise).

 • Pompa gjiri GR12 με Valvidhe automatike te pompes V-300.

 • Te gjitha linjat e qumshtit dhe te ajrit jane prej Silikoni.

 • Tabele elektrike.

 • Funksion I sistemit me 24volt.

[fotografitë]

Sistem mjeles V- Multiflexion
Sistemi Mjeles V-Multiflexion eshte nje inovacion (zbulim I rri) ne procesin e mjeljes

Mjelja Multiflexion ofron:

 • Rritje te shpejtesise mjelese 25%.

 • Merr me shume qumesht nga mastaret (gjinjte) e deleve ne krahasim me sistemin mjeles klasik.

 • Lehteson kafshen per nje mjelje te shpejte dhe te qete, nderkohe qe Multiflexion eshte nje forme masazhi per gjirin e kafshes.

Pompat e Gjirit GR12

Venter- Provatotechniki ka projektuar Pompat e Gjirit per te permbushur kerkesat ne rritje te Blektorise Greke.
GR12 ofrojne nje mjelje te shpejte dhe te qete me nje aftesi te gjere vargmjelje.

Valvidha e Pompes se Gjirit V-300

Valvidha innovative e Pompes se gjirit V-300 eshte me seksione te rreja dhe flanxhe hidroizoluese prej silikoni.
Valvidha e Pompes se Gjirit V-300 ofron Nderprerje te Menjehereshme te Vakumit te Ajrit, me Rrezistence me te madhe dhe Permiresim te Sistemit Mjelese.

Palmuesi qendror

Palmuesi qendror te Venter- provatotechniki eshte programuar per te zbatuar plaketen elektronike, per Rezistence me te Madhe dhe Saktesi ne komanda.
Ne kombinim me Gjuhen Greke, e bejne me te Lehte dhe me te Thjeshte per te funksionuar.
Me komandat e ruajtura per opsione te shpejta, por edhe me mundesine e pershtatjes te nevojave te bagetive nga komanda «Ρυθμίσεις» «Setting».

Sistemi I Larjes

Sistemi Automatik Lares  I Venter- Provatotechniki perbehet nga tre pjese te ndryshme, te cilat se bashku ofrojne nje larje te plote, cilesore  dhe te sigurt.

Detergjente

Acid Active

 • Detergjeny Acid I Cilesise se Larte me efekt pastrues shtese.
 • Pesha neto: 23,7kg
 • Hollim I ulet: 0,4% – 1%
 • Temperatura e aplikimit: 40C – 60C

Alkali Active

 • Detegjent Alkaline, I Cilesise se Larte, I kualifikuar per perdorim te Bulmetit te Dhive.
 • Pesha Neto: 25kg
 • Hollim I ulet: 0,4% – 1%
 • Temperatura e aplikimit: 40C – 60C

Menuja Kryesore e Lavanterise

Dozematesi automatic I Detergjenteve,  njekohesisht me Kontroll te Nivelit te Detergjenteve, e ben procesin e rendesishem te Larjes nje procedure te lehte dhe te thjeshte.

Air Injector

Air Injector eshte nje mjet thelbesor ne larjen cilesore te pastrimit ne Sistemet mjelese.
Eshte mekanizmi, I cili me Futjen e Ajrit gjate Procesit te larjes realizon Fryrje te ujit qe ndodhet Brenda ne tuba duke ofruar ne kete menyre nje Larje Perfekte.

Vacuum Rise

Eshte nje funksion ne programin e lavanterise , I cili Rrit Presionin Negativ te sistemit vetem gjate procesit te larjes.

Mbulese Mbrojtese Lavanterie

Mbulese Mbrojtese Lavanterie me Sjellje me te Mire Larjeje dhe me nje Jetegjatesi me te Madhe ne krahasim me mbulesat mbrojtese te zakoneshme (konvencionale) te perbera pre j kaullcuku.

RDS

Indentifikues Pozicioni te Daljes se Qumshtit, I cili parandalon aksidente te mundeshme ne qofte se harrojme dalsen e qumshtit ne pozicionin e gabuar.

Pompe vakumi

Pompe e Lubrifikuar ne tre pjese  per nje Jete sa me te Gjate dhe per Nivele Zhurme sa me te Vogla.

Tabele elektronike te mjelses

Tabele e Plote Elektronike te tipit Industri e Rende.