Sistemi Mjeles V- START

Sistemi Mjeles V- START te Venter- Provatotechniki eshte nje zgjedhje shume e mire per fermat e vogla dhe te mesme

Sistemi Mjeles V-START, te Venter – Provatotechniki, eshte nje system me mundesi permiresimi dhe zhvillimi ne te ardhmen.

Ndertimi Fillestar I tij fillon me 8 pozicione.
V- START mund te kombinohet me Gracka Fikse dhe Dalje te Shpejta.

Perfshin:

 • Gjenerator Pulsues elektronik.

 • Linja qumeshti prej Silikoni.

 • Pompa Gjiri te reja GR12 prej Silikoni per mjelje te bute dhe te shpejte.

 • Mbrojtese lavanterie plastike.

 • Lavanteri gjysemautomatike.

 • Pompe qumeshti.

 • Funksionon me korent njefazor (Ne disa modele).

[Εικόνες]

Sistemi I Larjes

Sisteme larje gjysemautomatike

Detergjente

Acid Active

 • Detergjeny Acid I Cilesise se Larte me efekt pastrues shtese.
 • Pesha neto: 23,7kg
 • Hollim I ulet: 0,4% – 1%
 • Temperatura e aplikimit: 40C – 60C

Alkali Active

 • Detegjent Alkaline, I Cilesise se Larte, I kualifikuar per perdorim te Bulmetit te Dhive.
 • Pesha Neto: 25kg
 • Hollim I ulet: 0,4% – 1%
 • Temperatura e aplikimit: 40C – 60C

Mbulese Mbrojtese Lavanterie

Mbulese Mbrojtese Lavanterie me Sjellje me te Mire Larjeje dhe me nje Jetegjatesi me te Madhe ne krahasim me  mbulesat mbrojtese te zakoneshme (konvencionale) te perbera  pre j kaullcuku.

Pompat e Gjirit GR12

Venter- Provatotechniki ka projektuar Pompat e Gjirit   per te permbushur kerkesat ne rritje te Blektorise.
GR12 ofrojne nje mjelje te shpejte dhe te qete me nje aftesi te gjere vargmjelje.

Valvidha e Pompes se Gjirit V-300

Valvidha innovative e Pompes se gjirit V-300 eshte me seksione te rreja dhe flanxhe hidroizoluese prej silikoni.
Valvidha e Pompes se Gjirit V-300 ofron Nderprerje te Menjehereshme te Vakumit te Ajrit, me Rrezistence me te madhe dhe Permiresim te Sistemit Mjelese.

Gjysmë-automatike njësi grumbullimin e qumështit (qumësht Terminal)

Αρμεκτικά Κτηνοτροφικά Συστήματα Venter Προβατοτεχνική

Grumbullim te qumeshtit ne terminale inox, ku pompa specifike transporton automatikisht qumeshtin ne tanke ftohese ose ne ene plastike.

Pompe vakumi

Αρμεκτικά Κτηνοτροφικά Συστήματα Venter Προβατοτεχνική

Pompe e Lubrifikuar ne tre pjese  per nje Jete sa me te Gjate dhe per Nivele Zhurme sa me te Vogla

Tabele elektronike te mjelses

Αρμεκτικά Κτηνοτροφικά Συστήματα Venter Προβατοτεχνική

Tabele e Plote Elektronike te tipit Industri e Rende.