Zgjedhje Kurthe Kafshesh

Perzgjedhje te Metalit per Kurthet e Kafsheve

Νe Kurthet e Daljes se Shpejte jepet mundesia e zgjedhjes te ndertimit te Kurthit me inox ose te nikeluar.

Cilesi Inox 304 (anti-magnet)
Te nikeluara nga fabrika

Kurthi te Daljes se Shpejte (Quick Exit) te Venter – Provatotechniki perben zgjedhjen me te shpejte te kurthimit te deleve dhe dhive ne kuadrin e Procesit te Mjeljes.

Kurthi te Daljes se Shpejte (Quick Exit) te Venter – Provatotechniki ofron Pershtatje me te lehte te kafsheve ne mjeljen mekanike.

Disponon:

  • Kurth me dere qe kycet.

  • Kurth me mbeshtetese shtese ne dysheme.

  • Pistona Ajri FESTO – Gjermanisht me certificate ISO.

  • Metoda te rreja Kurthimi ted hive pa grykore( celsa qafe).

  • Force me e madhe dhe stabilitet ne kurthet 24 vendeshe dhe 32 vendeshe sepse jane zgjatje( hapje) te 8 vendeshve (3X8=24 dhe 4X8= 32).

Kurth Dalje e Shpejteυ

Kurth Dalje e Qendrueshme

Kurthi I Daljes se Qendrueshme te Venter – Provatotechniki eshte projektuar ne nje prodhim kompakt prej nikeli te ftohte.

Vendosja e Kurthit te Daljes se Qendrueshme te Venter – Provatotechniki eshte shume e thjeshte dhe shume e voliteshme ne ambjente te vogla.

Disponon:

  • Dyer hyrje dhe daljeje.

  • Luge ushqyese individuale per cdo kafshe.

  • Kurthe te dyfishta.

  • Kangjella per kufizimin e hapesires dhe per funksionimin e lehte dhe te sigurt te mjeljes.