Service – Kontroll

 

Service – Kontroll te Sistemeve Mjelese.

Venter – Provatotechniki disponon staf teknik me pajisjet e nevojshme teknike, per nje kontroll te plote te Sistemeve Mjelese si dhe per sherbimin tuaj sa me te mire.

Per sherbimin tuaj sa me te mire, ne Venter – Provatotechniki do te gjeni nje game te gjere te Sisteme Mjelese te shume e shume kompanive.

24

ore ne 24!

12

Muaj ne Vit!

Kontaktoni me ne ne numrin e telefinit

0030 6945 122 473