Save Energy System

Ne V Save Energy System te Venter – Provatotechniki kemi aplikimin Inverter ne Sistemin Mjeles.
Eshte nje nga pajisjet qe ofrojne Kthim te Menjehershem te Lekeve dhe shpagim te menjehershem te Investimit baze.

Save Energy System Venter Προβατοτεχνική

Ofron:

Ekonomi ne Energji 50%.
Ulje te Difekteve ne pjeset Mekanike.
Dyfishimi I jetes te pompes se vakumit dhe te motorit.

Save Energy System PLUS

Save Energy System PLUS te Venter – Provatotechniki eshte nje System, qe kombinon perdorimin Inverter ne makineri,
me Funksion shtese te Menaxhimit te Ujit nga Bojleri Diellor dhe te Rinxehjes te Ujit ne Kazanin e Lavanterise.

Save Energy System Venter Προβατοτεχνική

Ofron:

Ekonomi ne Energji 50%.
Ulje te Difekteve ne pjeset Mekanike.
Dyfishimi I jetes te pompes se vakumit dhe te elektromotorit.
Ekonomi te Madhe ne Energji Elektrike.
Rezultat Me Cilesor ne Procesin e Larjes.

Loading...