Sisteme Mjelese te Levizeshme

  • Sistemet Mjelese te Levizeshme jane zgjidhja me e mire, per te gjithe ata qe zgjedhin te transportojne kopete e tyre duke bere udhetim nga zonat fushore ne mal dhe kthim ne zonat e ulta ne fillim te vjeshtes.

  • Zgjedhje ideale dhe per te gjithe ata qe jane te kufizuar ne zonat urbane.

  • Platformat e levizeshme nuk kane nevoje per leje te vecante per instalimin e tyre ne stalle.

  • Permasat e nje Sistemi Mjeles te levizshem mund te jene nga 8 vendeshe dhe te arrijne deri ne 24 vende.

  • Dizajni I vecante I Platformes e ben shume te thjeshte ceshtjen e transportit dhe te instalimit te saj ne cdo ambjent.

  • Prodhimi I saj I rrende, rezistent mund te perballoje me lehtesi cdo lloj rruge te veshtire.

  • Por inovacioni yne nuk gjendet vetem ne transportimi I lehte dhe ne skeletin e rrende, por qe eshte platforma e pare qe u prodhua dhe ndertua me Llinja te Ulta Qumeshti.

  • Linja e Ulet e Qumeshtit ofron mjelje me te lehte per kafshet, pa reduktuar yndyrnat ne qumesht, (sic ndodh ne «linjat e larta te qumeshtit» ) qe do te thote me shume fitim per blektorin dhe cilesi me te mire te qumeshtit.