Spartan 4 SLIM
Mjeles Portativ
te 4 kafsheve

Mjelesin Portativ Spartan 4 SLIM mund ta gjeni ne 3 modele:

1) Pulsues me vakum
Pulsuesi me vakum eshte pulsuesi I cili punon me vakum ajri dhe proces mekanik.

2) Pulsues Elektronik
Pulsues elektronik eshte pulsuesi qe qe punon me vakum dhe energji, me modern se pulsuesi me vakum dhe shume me I besueshem dhe me I qendrueshem se pulsuesi me vakum.

3) Pulsues elektronik + Sistem Multyflexion
Pulsues elektronik eshte pulsuesi qe qe punon me vakum dhe energji, me modern se pulsuesi me vakum dhe shume me I besueshem dhe me I qendrueshem se pulsuesi me vakum.

Sistemi Multyflexion eshte nje system qe mjel gjinjte ne menyre alternative ( e kunderta e sistemit mjeles klasik, One Time qe I mjel ne te njejten kohe) . Sistemi Multyflexion eshte 25% me I shpejte dhe e ben procesin e mjeljes me cilesor.

Karakteristika teknike , specifikimet per Sitemin Mjeles Portativ Spartan 4 SLIM :

 • Pompe 375lit.
 • Te gjtha linjat (tubate Ajrit + Qumeshtit) jane prej Silikoni.
 • Linje grumbulluese qumeshti 100cc.
 • PompaGjiri GR12 te projektuara mbi kerkesat e Blektorise.
 • Valvidhe pompe V-300.
 • RRegullator sherbyes.
 • Pulsues me vakum 50/50.
 • Fuci transparente.
 • Karoce: inox 304 Venter – Probatotechniki Greke.
 • Mundesi per Pulsues Elektronik.
 • Mundesi per Sistem Mjelje MultIflexion (Mjelje Alternative).

Avantazhet krahasuese:
Ekspertiza te Mjeljes, Sherbim te Drejtperdrejte, Pjese kembimi, Mbeshtetje.